DHZ autoruiten reparatie kit voor slechts €11,95
  • Binnen 30 minuten

    Altijd aanzienlijk verbetering
  • DHZ AutoruitenKit

    Laten maken is duur
  • Betaal nooit teveel

    Kit vanaf slechts €11,95

Gebruik van ons product
In geen enkel geval is AutoruitKit.nl en de aandeelhouders wettelijk aansprakelijk bij het gebruikt van ons product. Dit geldt ook voor schade die ontstaat tijdens of na het zelf maken van de autoruit. Het maken van uw ruit met ons product doet u geheel op eigen risico. Door te kopen en gebruiken, gaat u akkoord met deze voorwaarde.

Verzendopties
U heeft drie verzendopties:

1. Niet aangetekend + normale envelop (eigen risico): Geen extra kosten
2. Niet aangetekend + gevulde envelop (eigen risico): €2,95 extra
3. Aangetekend + gevulde envelop (verzekerd): €11.95 extra

Optie 1 en 2 zijn geheel op eigen risico. Dat betekent dat AutoruitKit.nl en haar aandeelhouders niet verantwoordelijk zijn voor verzendingen die niet aankomen of beschadigd raken tijdens het versturen. Wij zullen in beide gevallen geen geld restitueren. Kies optie 3 als in u het meest vertrouwd gevoel wilt bij het bestellen. U bent in dat geval verzekerd tot €50 euro en u krijgt al uw bestelkosten terug. Door te kopen, gaat u akkoord met deze voorwaarde.

Ten slotte
Door onze ruit kit te kopen en gebruiken gaat u akkoord met deze voorwaarden. Het is daarom ook niet mogelijk om het product te kopen via ons website zonder akkoord te gaan met ons voorwaarden.

Wij weten zeker dat dit product resultaat zal opleveren aan uw ruit. Wij raden u aan om zo zorgvuldig mogelijk de instructies binnen het pakket te lezen voordat u uw voorruit maakt. Zorg de instructies ook goed bij te houden tijdens het maken van de ruit.

Have no product in the cart!
0