DHZ autoruiten reparatie kit voor slechts €11,95
  • Binnen 30 minuten

    Altijd aanzienlijk verbetering
  • DHZ AutoruitenKit

    Laten maken is duur
  • Betaal nooit teveel

    Kit vanaf slechts €11,95

Autoruitschade voorbeelden

Hieronder ziet u een aantal autoruitschade voorbeelden die gemaakt werden met deze doe-het-zelf techniek. In de meeste gevallen is het sterretje of barstje helemaal verdwenen. In andere gevallen ziet u maar nog kleine sporen. In elk geval wordt doorscheuren voorkomen en dat is slim als u door de APK wil komen.

Voor

AutoRuitKit.nl---Autoruit-Kit---Zelf-autoruit-repareren---Voor-1

Na

Sterretje – 99% verbetering

Hierboven zien wij hoe een klassiek sterretje die vrijwel verdwenen is na gebruik van deze doe-het-zelf kit. Een sterrtje is vaak het makkelijkste te repareren en daarom verdwijnt deze vaak in één behandeling.


Voor

AutoRuitKit.nl---Autoruit-Kit---Zelf-autoruit-repareren---Voor-2

Na

AutoRuitKit.nl---Autoruit-Kit---Zelf-autoruit-repareren---Na-2

Combinatie – 85% verbetering

De Combinatie is een van de moeilijkste barstjes om te maken in een ruit omdat de schade vaak heel diep en complex is. In deze gevallen zal het schade vaak niet helemaal verdwijnen maar zal die na de behandeling ook niet verder doorscheuren.


Voor

AutoRuitKit.nl---Autoruit-Kit---Zelf-autoruit-repareren---Voor-3

Na

Sterretje – 97% verbetering

Omdat deze sterretje niet goed is schoongemaakt of niet goed werd doorgepikt in het begin is het niet helemaal verdwenen. Je ziet duidelijk nog stof en glasrestjes erin maar een ding is zeker; het zal ook niet meer opvallen.


Voor

AutoRuitKit.nl---Autoruit-Kit---Zelf-autoruit-repareren---Voor-4

Na

AutoRuitKit.nl---Autoruit-Kit---Zelf-autoruit-repareren---Na-4

Bullseye – 93% verbetering

Een Bullseye word zo gevormd dat het gemakkelijk veel stof kan vangen binnen korte tijd. Het is daarom lastig om deze helemaal leeg te krijgen voor het zijn behandeling krijgt. Het is in ieder geval beter dan wat het was.


Voor

AutoRuitKit.nl---Autoruit-Kit---Zelf-autoruit-repareren---Voor-5

Na

Sterretje – 94% verbetering

Geen een Sterretje is hetzelfde en daarom is deze ook niet helemaal perfect geworden. Perfectie is onbelangrijk in dit geval. Maak er geen zorg meer over want het is bijna onzichtbaar, gaat niet doorscheuren, en je komt er zonder problemen door de APK heen.

Have no product in the cart!
0